Sunset Colours

Redacteur:

Twintig jaar lang heb ik in het basisonderwijs gewerkt. Als leerkracht, intern begeleider, remedial teacher en lees/taal/dyslexiespecialist. In 2016 heb ik het roer radicaal omgegooid en ben ik redacteur geworden bij de streekomroep: GO-RTV. Ik spreek berichten in voor de radio, zoek en maak regionaal nieuws en stel nieuwsberichten op voor radio, sociale media, de website en voor de nieuwsfeed op de televisie. 

Auteur:

Binnenkort ligt mijn eerste kinderboek in de winkel! Kijk maar eens op www.tinytalesbookshop.com. Ik heb al meer kinderboeken geschreven, maar dit is dan de eerste die werkelijk uitgebracht wordt.  Meer kan ik er nu nog niet over zeggen, maar dat duurt niet lang meer.
Ik heb al meer kinderboeken/prentenboeken en een gedichtenbundel gemaakt. Daarvan kun je werk zien op deze site.

Illustrator:

Ik heb voor verschillende instanties geïllustreerd en maakte mijn eigen (prenten)boeken. Overal in huis liggen tekeningen van mij en ik ga niet zonder pen en papier op stap.

Kunstenares:

Altijd op zoek naar inspiratie om mijn gedachten over te brengen op een kunstwerk. Doek, papier, hout, steen; alles krijgt bij mij een kleurtje en overal zit een gedachte achter. Kijk maar in mijn portfolio!